Produkter Böcker Mat & Dryck Restaurang Plats - Nordisk gastronomi från Hanahol

Restaurang Plats - Nordisk gastronomi från Hanahol

Produktkod: 9789523333703
Nina Weckström & Lukas Hemnell 2021 Kokboken för dig med intresse för ny nordisk gastronomi! Recepten kommer från Restaurang Plats på Hanaholmen, kulturcentrum för Sverige och Finland. Det handlar om moderna tolkningar av klassiska rätter som bundit samman Finland och Sverige genom historien. Vi får dessutom bekanta oss med fiskaren som drar upp dagens fångst i vattnen kring restaurangen, och kocken som brygger öl i garaget.
Läs mera
I lager
33,80 €

Vill du fråga någonting? Ta kontakt med oss +358 44 757 8440 eller [email protected]

Snabba leveranser!

Postavgift 6,90€. Köp över 150€ fraktfritt!

14 dagars returrätt!

Produktbeskrivning

Det här är en bok om Restaurang Plats på Hanaholmen, kulturcentrum för Sverige och Finland. Recepten, skrivna av kökschef Lukas Hemnell och hans team, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten hos lokala, närodlade och hållbara råvaror. Här bjuds på rena smakupplevelser och oväntade kombinationer! Vi får bekanta oss med restaurangens leverantörer och medarbetare; fiskaren som drar upp dagens fångst i vattnen som omger restaurangen, köttproducenten som jobbar för en ekologisk framtid utan att tumma på smaken, och kocken som brygger öl hemma i sitt eget garage. Texterna är skrivna av journalisten och matentusiasten Nina Weckström. Den här kokboken är för dig med intresse för ny nordisk gastronomi. Klä på dig förklädet, väss din bästa kniv och tillred moderna tolkningar av klassiska rätter som bundit samman Finland och Sverige genom historien. Vad sägs om braxenmousse och sockersaltad gädda, eller grillad spetkål med rökt gräddfil och blancherad sparris? Om du i