

Stjärnkocken
Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä +358 44 757 8440 tai [email protected]
Nopea toimitus
Kuvaus
»Egentligen är huvudtemat här inte mordgåtan, utan snarare den franska matkulturen och vin. För den som är intresserad av detta är Stjärnkocken en helt fantastisk läsupplevelse.« Katrine Hamori, BTJ »Peter May är en av mina favoriter.« Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT När Frankrikes mest hyllade kock, Marc Fraysse, kallade in världspressen för att göra ett viktigt tillkännagivande sa ryktet att han var på väg att förlora en av sina tre åtråvärda Michelin-stjärnor. Men när journalisterna kom fram till Fraysses restaurang - avlägset belägen på en vulkanisk platå i Centralmassivet - möttes de i stället av nyheten att den store stjärnkocken blivit mördad. Tillkännagivandet förblev ett mysterium, och sju år senare är mördarens identitet fortfarande en gåta. I Stjärnkocken kastar sig Enzo Macleod in i den intrigtäta värld som omger den franska restaurangkulturen, la haute cuisine. Han följer Fraysses spår över den snöiga bergsplatån. Men utredandet av de komplexa relationerna kring